De Real Faces of Sales Awards: 2019

Gefeliciteerd, onze nieuwe Real Face of Sales!

June 17, 2019

Gefeliciteerd, onze nieuwe Real Face of Sales!

Begin april hebben we u gevraagd om bekenden en collega’s te nomineren voor onze eerste jaarlijkse Faces of Sales Awards. We willen graag de beste salesprofessionals ontdekken die mogelijk niet de erkenning en bekendheid krijgen die ze verdienen.

U hebt echt uw best gedaan.

We hebben veel fantastische inzendingen ontvangen en veel inspirerende voorbeelden gelezen van salesprofessionals die als geen ander in staat zijn om prospects te vinden, relaties op te bouwen en de resultaten te verbeteren. Het was voor onze juryleden enorm moeilijk om de winnaars te kiezen, maar ze hebben dit met plezier gedaan. Heel erg bedankt.

Vandaag maken we onze selectie in drie categorieën bekend. Hieronder ziet u welke salesprofessionals een echt een verschil hebben gemaakt.

De Real Faces of Sales Awards: 2019

Het doel van dit initiatief is om de beste salesprofessionals die misschien niet door iedereen worden opgemerkt eens in het zonnetje te zetten. Nadat we de kandidaten hebben bekeken, hebben we uiteindelijk drie winnaars gekozen: Ster in het vinden van prospects, Innovatieve salesprofessional en Relatie-expert.

Dit is de keuze van onze jury en de redenen waardoor ze eruit sprongen.

  1. Ster in het vinden van prospects: David Vincent, Account Executive, Showpad

2.    Innovatieve salesprofessional: Daniel Fischer, Sales Director Health, KPN

3.     Relatie-expert: Boudewijn Posthouwer, Client Director Key Accounts, KPN

Gefeliciteerd, onze nieuwe Real Face of Sales!

Nieuwe uitdagingen en oprechtheid

Het was echt een inspirerende ervaring om al deze nominaties te bekijken en over deze salesprofessionals te lezen. Soms lijkt het alsof tenenkrommende verhalen over ‘mislukte deals’ en vergissingen altijd de meeste aandacht krijgen op sociale media, maar er zijn veel salesprofessionals die laten zien hoe het zou moeten, nu en in de toekomst. Dit was ook nu weer overduidelijk.

Nogmaals willen we iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om een kennis, collega of connectie te nomineren. Onze felicitaties gaan uit naar de winnaars. Ook zijn we onze jury enorm dankbaar, die lang hebben nagedacht over hun beslissing: Linda Nieuwenhuis, Global Director of Sales Legal & Regulatory Division Wolters Kluwer en Marcel Molenaar, Country Manger LinkedIn Benelux.

Topics