Bedrijfsoverzicht

Stel snel vast of een account relevant voor u is door direct de belangrijke details te zien.

1. Bedrijfsoverzicht: bekijk een korte inleiding over het bedrijf, het aantal medewerkers, de bedrijfstak, omzet en contactgegevens.

2. CRM-badge: bekijk of dit account zich in uw CRM bevindt met behulp van een ‘In CRM’-badge.

3. Sla het account op: sla het account op om updates over het bedrijf en nieuwe aanbevolen leads te zien te krijgen bovenaan uw Sales Navigator-homepagina.

4. Labels: gebruik labels om tijd te besparen wanneer u naar belangrijke accounts zoekt.

5. Opmerkingen: sla relevante informatie en actiepunten op met behulp van opmerkingen.

Personen

Krijg eenvoudig toegang tot opgeslagen leads, aanbevolen leads en connecties bij het account.

1. Opgeslagen leads: houd interacties van opgeslagen leads met InMail-berichten, opmerkingen en labels in de gaten. 

2. Aanbevolen leads: bekijk en bewaar leads die worden aanbevolen op basis van uw salesvoorkeuren (die u op op elk gewenst moment kunt bijwerken). 

3. Uw connecties: bekijk gemeenschappelijke connecties, waaronder uw eerste- en tweedegraads connecties, TeamLink-connecties en gemeenschappelijke connecties in groepen. Stel vast welke connecties u kunnen helpen het gewenste account te benaderen. 

Nieuws en inzichten

Blijf op de hoogte van bedrijfsnieuws en updates van LinkedIn, functiewijzigingen onder leidinggevenden en informatie over het personeelsbestand van het bedrijf.

1. Nieuws en updates: orden uw nieuwsfeed met behulp van verschillende opties, waaronder accountupdates, door accounts gedeelde items en updates van leads.

2. Informatie over medewerkers: bekijk het huidige aantal medewerkers en informatie over bedrijfsgroei voor het gehele bedrijf of per afdeling.

3. Onlangs aangenomen hoger management: blijf op de hoogte over belangrijke besluitvormers bij het bedrijf.