Toegang tot Plaatsen beheren     |     Toewijzen per e-mail     |    Toewijzen via CSV      

 

Hoe u toegang krijgt tot Plaatsen beheren

 1. Beweeg in Sales Navigator bovenaan de pagina de cursor over Beheerder en selecteer vervolgens Plaatsen beheren in het keuzemenu.

Plaatsen toewijzen per e-mail

 1. Klik op de pagina Plaatsen beheren op Plaatsen toewijzen per e-mail.
 2. Voer in de kolom E-mailadres(sen) de e-mailadressen in van nieuwe personen aan wie u een plaats wilt toewijzen. 
 3. (Optioneel) Label gebruikers door te klikken op het keuzemenu Personen met toegewezen plaatsen labelen. Lees meer informatie over het labelen van plaatsen.
 4. Klik op Toevoegen om dit te voltooien. 

*Opmerking:

 • Als het e-mailadres dat u toevoegt nog niet is gekoppeld aan het bestaande LinkedIn-account van de persoon, worden deze personen tijdens het introductieproces gevraagd om hun e-mailadres toe te voegen en te bevestigen.
 • Personen met toegekende plaatsen hebben tijdens het introductieproces de mogelijkheid zich aan te melden voor een LinkedIn-account als ze nog niet lid zijn.
 
 
 

Plaatsen toewijzen via CSV

*Alleen voor Sales Navigator Team en Enterprise.

Gebruik dit sjabloon om een nieuw CSV-bestand te maken.

 1. Vul de volgende kolommen in:
  • primary_email_address moet overeenkomen met de persoon waaraan u een plaats wilt toewijzen. Als het e-mailadres niet is gekoppeld aan het LinkedIn-account van deze persoon, dan wordt hij of zij bij dit proces begeleid tijdens de introductie. Wij raden u aan het zakelijke e-mailadres van de gebruiker te gebruiken in plaats van een mailinglijst.
  • license_sales_status moet worden ingesteld op actief om een gebruiker te kunnen toewijzen.
 2. Klik op de pagina Plaatsen beheren op het keuzemenu CSV beheren.
 3. Klik op Importeren en selecteer het nieuwe CSV-bestand dat u wilt uploaden. Wanneer de optie Importeren grijs wordt weergegeven en niet kan worden gebruikt, dan gebruikt op hetzelfde moment een andere beheerder het account om een CSV-bestand te uploaden.