Over Deals

Deals biedt u een uitgebreid overzicht van de kansen en contacten van uw salesmedewerkers evenals inzicht in hun Buyer Circles. Dit stelt u in staat om effectief met uw medewerkers samen te werken aan hun pipeline.

Belangrijkste voordelen:

  • Realtime inzicht in pipelines biedt u de mogelijkheid om productieve evaluaties uit te voeren voor uw lopende deals. U kunt potentiële risico’s en kansen gemakkelijker identificeren en voorkomen dat deals vastlopen of verloren gaan.
  • Buyer Circle geeft u inzicht in de belanghebbenden die bij de deal betrokken zijn. Maak uw medewerkers zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van betere relaties met belanghebbenden. Buyer Circle ondersteunt u bij het coachen van medewerkers over strategieën om belanghebbenden te beïnvloeden, zodat deals sneller kunnen worden gesloten.

Vereisten:

  • Deals is beschikbaar voor gebruikers met een Sales Navigator Team- of Enterprise-licentie.
  • Deals is momenteel compatibel met de Salesforce Enterprise-editie en hoger. In Deals kunt u dezelfde kansen en contacten als in uw CRM bekijken.
  • Voor toegang tot Deals moet CRM-synchronisatie zijn ingeschakeld door de Sales Navigator-beheerder van de organisatie. Meer informatie over CRM-synchronisatie voor Sales Navigator vindt u hier.

Vragen?

Voor technische problemen:

Bezoek het Helpcentrum van LinkedIn Sales Navigator voor technische artikelen waarin veelgestelde vragen worden beantwoord.

Voor meer tips en beste werkwijzen:

Bezoek de hub voor klanten voor links naar live webinarsessies en hulmiddelen die u met anderen kunt delen.