Instellen

Om met Deals aan de slag te gaan, klikt u op ‘Deals’ in de navigatiebalk van Sales Navigator of gaat u naar linkedin.com/sales/deals/onboarding/welcome.

Vervolgens kunt u:

1. Deals aan uw CRM koppelen.

Door Deals aan uw CRM te koppelen, krijgt Deals toegang tot de kansen en contacten van uw team. U hebt dezelfde toestemming nodig voor het bekijken of bewerken van velden als in uw CRM.

2. Uw rol selecteren.

Door ‘Salesmanager’ te kiezen, schakelt u de mogelijkheid in om teamleden te selecteren en hun kansen en contacten te bekijken.

3. Uw team selecteren.

  • Opmerking: wanneer u de kansen van een teamlid in de CRM kunt zien, kunt u deze ook in Deals zien, ongeacht of het teamlid een Sales Navigator-licentie heeft of niet.
  • Opmerking: als u een Sales Navigator-licentie wilt toekennen aan een teamlid, neemt u contact op met uw Sales Navigator-beheerder.

U kunt altijd terugkeren naar de aanvankelijke introductiepagina’s en hier teamleden toevoegen of verwijderen door te klikken op: linkedin.com/sales/deals/onboarding/welcome

Finding Leads

Vragen?

Voor technische problemen:

Bezoek het Helpcentrum van LinkedIn Sales Navigator voor technische artikelen waarin veelgestelde vragen worden beantwoord.

Voor meer tips en beste werkwijzen:

Bezoek de hub voor klanten voor links naar live webinarsessies en hulmiddelen die u met anderen kunt delen.