Over     |      Beleid     |      Tips

Over InMail

InMail

Wat is InMail?

InMail is een geloofwaardige, aangepaste en vertrouwelijke berichtentool waarmee u andere LinkedIn-leden, inclusief tweede- en derdegraads connecties, kunt benaderen.

Closed Envelope

Waarom een InMail sturen?

Als u InMail op een effectieve manier gebruikt, zult u meer reacties ontvangen in vergelijking met ‘cold calls’ of reguliere e-mails.

Open Envelope

Wat is het doel van een InMail-bericht?

Om snel en effectief een persoonlijk gesprek op gang te brengen met behulp van inzichten, wat betekent dat u meer tijd kunt besteden aan het verkoopproces.

InMail-beleid

Er is een beleid om ervoor te zorgen dat onze leden hoogwaardige InMail-berichten ontvangen en dat onze klanten helpt zoveel mogelijk reacties te ontvangen.

U ontvangt InMail-tegoed voor elke InMail waarop binnen 90 dagen na verzending wordt gereageerd. Als u geen antwoord ontvangt of als de reactie ‘niet geïnteresseerd’ is, krijgt u geen tegoed terug.

Tips voor InMail-berichten

Gebruik deze richtlijnen om een in het oog springend InMail-bericht te schrijven en meer reacties te ontvangen:

Kies verstandig:

Doe uw huiswerk en benut onze inzichten wanneer u mensen benadert. U krijgt slechts een beperkt aantal InMails per maand, dus het is belangrijk om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Maak het persoonlijk:

Doe onderzoek naar het profiel en zoek naar gemeenschappelijke interesses, connecties of werkervaring. Gebruik deze inzichten om mensen het gevoel te geven dat het om hen gaat en niet om u.

Schrijf een boeiende onderwerpregel:

Eis direct de aandacht op door een zakelijke of een op de ontvanger afgestemd tekst te gebruiken in de onderwerpregel.

Begin een gesprek:

Gebruik InMail om een gesprek op gang te brengen en een relatie op te bouwen. Snijd een onderwerp aan dat de aanleiding kan zijn voor een ontmoeting of telefoongesprek.

Houd het kort:

Meer dan de helft van alle InMail-berichten wordt op een mobiele telefoon gelezen. Houd uw bericht kort (niet meer dan 150 woorden) om de kans op een reactie te vergroten.

Roep op tot actie:

Gebruik InMail om een gesprek op gang te brengen en niet om direct een deal te sluiten. Gebruik InMail om een kans te creëren. Schrijf bijvoorbeeld: ‘Kan ik donderdagochtend om 10 uur even telefonisch contact met u hebben?’

Creëer een sterk profiel:

Mensen die een interessante InMail ontvangen, controleren direct uw profiel. Laat uzelf en uw bedrijf van de beste kant zien om geloofwaardigheid en vertrouwen op te bouwen.

Benut uw relaties:

Prospects die veel met u gemeen hebben, zoals gedeelde ervaringen of interesses, zullen eerder reageren.

Het opstellen van InMails

InMail

Overweeg het volgende voor u een InMail schrijft:

  • Controleer uw resterende InMail-tegoed.
  • Bekijk het profiel van de lead om nuttige informatie te vinden of gebruik de inzichten die onderaan het InMail-vak worden uitgelicht.
  • Pas uw e-mailhandtekening aan en vermeld uw contactgegevens.

Opmerking: de knop InMail verzenden op het profiel van een persoon verandert in Bericht verzenden wanneer de prospect uw InMail heeft geaccepteerd of als de persoon een eerstegraads connectie is.

Postvak IN van Sales Navigator

InMail

Overweeg het volgende voor u een InMail schrijft:

  • U kunt de profielgegevens van de prospect en de gespeksinzichten rechts op de pagina gebruiken om uw bericht persoonlijker te maken.
  • Als u dit nog niet hebt gedaan, kunt u de persoon opslaan als lead binnen het Postvak IN van Sales Navigator.