01 - Leadoverzicht

Vind eenvoudig prospects en beheer uw communicatie met hen.

1. Samenvatting over de persoon: bekijk snel de kopregel, huidige en vorige functies, de locatie en de connecties van een persoon, en uw activiteit.

2. Opslaan: sla een persoon op als lead om updates te ontvangen op de homepagina van Sales Navigator wanneer ze van functie veranderen, iets op LinkedIn plaatsen of ergens worden genoemd.

3. Contactgegevens: de contactgegevens op het profiel van de lead worden weergegeven in het leadoverzicht, evenals de contactgegevens uit uw CRM (wanneer beschikbaar). Daarbij ziet u ook de contactgegevens die een collega misschien heeft toegevoegd. Deze contactgegevens zijn zichtbaar voor alle leden van uw team die deel uitmaken van uw Sales Navigator-contract.

 

4. Activiteit: bekijk verschillende activiteiten in één oogopslag, waaronder berichten en opmerkingen.

  • Opmerkingen: maak notities tijdens vergaderingen of telefoongesprekken, houd actiepunten bij, beschrijf uw voortgang en volgende stappen. Kopieer deze opmerkingen eenvoudig naar uw CRM door ‘Naar gekoppelde CRM kopiëren’ in te schakelen.

5. Labels: gebruik labels om leads op een overzichtelijke manier te groeperen. Groepeer ze op prioriteit, functie binnen het team, actiepunten etc. 

 

Opmerking: acties die u uitvoert in het leadoverzicht (zoals het opslaan van een lead, toevoegen van opmerkingen of labels, bewerken van contactgegevens etc.), blijven privé en zijn niet zichtbaar voor de lead.

02 - Hoogtepunten

Benut wat u gemeen hebt met de lead, gemeenschappelijke connecties en de activiteit van de lead op LinkedIn om een gesprek op gang te brengen.

1. Wat u gemeen hebt: bekijk gedeelde groepen, bedrijven of onderwijsinstellingen en gebruik deze informatie om het gesprek persoonlijker te maken.

2. De beste manier om contact op te nemen: vind een gedeelde connectie via TeamLink, of via andere persoonlijke of zakelijke contacten.

3. Recente activiteit op LinkedIn: bekijk de activiteit en interesses van een lead op LinkedIn, waaronder bijdragen, wat de lead interessant vindt en gegeven commentaar.

03 - Aanbevolen leads

Ontvang automatisch aanbevolen leads bij hetzelfde bedrijf.

  • Aanbevolen leads worden gebaseerd op hun connectie met de persoon die u bekijkt en uw salesvoorkeuren. Bekijk snel of u gedeelde connecties hebt, of ze onlangs bij het bedrijf aan de slag zijn gegaan en of ze uw profiel hebben bekeken. 
  • Sla de lead op of juist niet om een definitieve lijst met besluitvormers voor de aankoopbeslissing op te stellen.
  • Wanneer u leads opslaat of sluit terwijl u Sales Navigator gebruikt, zal Sales Navigator relevantere leads kunnen aanbevelen.

04 - LinkedIn-profiel

 

Bekijk de details van het LinkedIn-profiel van een persoon met leadpagina’s, waarmee u op één centrale plek alle informatie kunt vinden die u nodig hebt.

  • Ervaring: beoordeel snel de professionele ervaring van een lead om vast te stellen of deze persoon relevant is voor uw bedrijf of tot de besluitvormers voor deze aankoop behoort.
  • Opleiding, aanbevelingen en interesses: benut de informatie in deze onderdelen om te zien of u iets gemeen hebt met de lead, zodat u op een persoonlijke manier contact kunt opnemen.